Raluca Turcan si-a depus candidatura pentru functia de vicepresedinte al PDL

de Ema Toader Postat la: 27.06.2012 13:51 Ultima actualizare: 27.06.2012 13:52

FOTO: Razvan Chirita/ Mediafax
Deputatul Raluca Turcan a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca si-a depus candidatura pentru functia de vicepresedinte al PDL, considerand ca partidul are nevoie de “mobilizarea tuturor energiilor pentru a se bate cu USL, dar mai ales pentru un mesaj convingator”.
Turcan a precizat ca a transmis colegilor de partid un mesaj in care arata ca PDL are oameni foarte buni si exista “potentialul de relansare” a partidului.
“Potentialul de relansare exista, avem oameni foarte buni. Iar 50% dintre cetatenii care nu au iesit la vot in locale vad cum PSD distruge credibilitatea Romaniei, asa cum nici dusmanii tarii nu ar indrazni sa o faca”, a aratat Raluca Tucan in mesajul sau adresat democrat-liberalilor.
In opinia lui Turcan, PDL poate reveni electoral cu o strategie bazata pe stabilitate, organizare si comunicare eficienta, iar partidul poate recupera electoratul de dreapta nehotarat.
“Putem astfel pana la alegerile din toamna sa actionam ca o forta de opozitie puternica, activa, care dovedeste romanilor ca USL este dusmanul statului de drept, ca nu are niciun plan economic si ca nu ofera nicio solutie”, a adaugat Raluca Turcan.
Ea a mai spus ca este mandra …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *