Raluca Turcan si-a retusat buzele si sprancenele dupa modelul Elenei Basescu

Raluca Turcan si-a retusat buzele si sprancenele dupa modelul Elenei Basescu

Raluca Turcan, a apelat, joi, in jurul pranzului, la serviciile unui salon cosmetic de cinci stele, extrem de discret, pentru ca e deschis recent, pentru a-si “ajusta” anumite trasaturi ale fetei, ea fiind surprinsa la iesire de paparazzii CANCAN. Concret, Raluca a suferit o interventie numita “contur permanent” la buze si sprancene, care face o gura mai senzuala si ochi mai “lunecosi”. Operatiile au fost efectuate de specialistii salonului international Marie Galland, de pe str. Scoala Herastrau nr. 1 si au costat circa 20 de milioane de lei vechi. Dupa cum ne-au declarat specialistii contactati de noi de la respectivul salon, operatiile nu presupun decat anestezii locale si dureaza mai putin de o ora, dar exista, ce-i drept, o mica suferinta din partea clientilor.
Operatia suferita de Turcan este una dintre cele mai cerute, in acest moment, de catre clientele din high-society, alaturi de alte interventii pentru mascarea operatiilor de cezariana si de implant de silicon in sani, prin repigmentarea zonelor afectate. Rezultatele acestor interventii nu sunt permanente, ci dureaza doar 3-4 ani, dupa care ele trebuie refacute.

Si Elena Basescu Si-a facut aceeasi operatie

Raluca Turcan si-a manifestat in cateva randuri, reamintim, admiratia pentru omul politic Elena Basescu, dar, trebuie spus, cele doua au in comun nu doar cariera politica, ci si amintita operatie de contur permanent, pentru ca si fiica presedintelui a suferit o interventie similara, mai de mult. Totusi, cele doua femei nu se apropie, macar, de recordul fostului secretar general al Camerei, liberala Geta Ionescu, cea care a suferit interventii chirurgicale estetice pe aproape tot corpul, totul pe altarul imaginii de om politic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *