Raluca Turcan vrea comisie parlamentara pentru provenienta banilor cheltuiti la mitingul USL

de Emma Toader Publicat la: 18.10.2012 20:41 Ultima actualizare: 18.10.2012 20:42

ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO
Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat, joi, pentru MEDIAFAX ca ar trebui constituita o comisie parlamentara de acheta privind provenienta banilor cheltuiti la lansarea candidatilor USL, ea afirmand ca in urma cu cinci luni “PSD era falit”.
“Acum cinci luni, PSD era falit si umbla din poarta in poarta sa-si plateasca datoriile, acum organizeaza un miting de 1,4 milioane de euro. Eu cred ca ar trebui constituita o comisie parlamentara de ancheta privind modul in care au fost cheltuiti banii si provenienta lor la lansarea candidatilor USL”, a spus Turcan.

Ea a aratat ca USL este preocupat doar de “circ, fast si fanfaronada”.
“Alianta ARD este cu Europa, cu civilizatia, este alaturi de politicienii grei europeni, preocupati de viitorul economic, social si politic al popoarelor lor. Astazi ARD discuta de la egal la egal cu seriozitate si ingrijorare despre dificultatile generate de criza. De partea cealalata, USL arata un spectacol care plesneste de grandomanie, de lipsa de viziune si de anvergura. Arata ca este preocupat doar de circ, fast si fanfaronada”, a precizat Raluca Turcan.
Ea a spus ca USL nu are credibilitate in Europa. “Are un Guvern izolat, care a facut si face in continuare gafe. De …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *