Rapid a invins Dinamo, scor 2-1, si a trecut pe primul loc in clasament

Rapid a invins Dinamo, scor 2-1, si a trecut pe primul loc in clasament

Formatia Rapid a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Dinamo, in derbiul etapei a V-a a Ligii I, si a trecut pe primul loc in clasamentul actualei editii de campionat.

Golurile rapidistilor au fost marcate de Fernandes “74 si Cesinha “82, in timp ce pentru dinamovisti a inscris Fl. Bratu, in minutul 69.

In minutul 69, Thiago, abia intrat pe teren, a sutat de la 25 de metri, Andrade a respins in fata, iar Florin Bratu a reluat cu capul din interiorul careului deschizand scorul.

Egalitatea s-a restabilit in minutul 74, atunci cand Pitbull a executat un corner de pe partea dreapta, iar Fernandes a reluat balonul cu capul de la opt metri.

In minutul 82, Pitbull a centrat de pe partea dreapta, Djalovici a deviat balonul in bara din dreapta a portii lui Lobont, iar Cesinha, venit din spate, a inscris in poarta goala.

In minutul 90, arbitrul Alexandru Tudor i-a acordat al doilea cartonas galben lui Ropotan, dar nu si pe cel rosu. Jucatorul dinamovist a ramas in continuare pe teren pana la finalul meciului.

Rapid: 99. E. Andrade – 24. Maftei, 3. Fernandes, 23. M. Constantin, 14. Perja – 15. C. Lazar, 4. J. P. Andrade – 30 Spadacio (87. Pitbull “68), 10. Julio Cesar (16. Herea “89), 7. Cesinha – 21. Djalovici. Antrenor: Jose Peseiro.

Dinamo: 1. Lobont – 6. Homei, 30. Tamas, 4. Moti, 3. Pulhac – 22. Torje (29. Diakite “64), 25. Ropotan, 8. Bostina (26. Thiago “69), 20. Ad. Cristea – 15. Fl. Bratu, 9. M. Niculae (10. Danciulescu “77). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonase galbene: Perja “30, Pitbull “88 / Ropotan “11, “90, Moti “15, Pulhac “22, Ad. Cristea “45+1

Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de Alexandru Tudor, ajutat la cele doua linii de Adrian Vidan si Ionel Popa. Arbitru de rezerva a fost Ovidiu Hategan, iar observatori Gheorghe Nedelescu si Ioan Igna.

La partida au asistat aproximativ 10.000 de spectatori, dintre care 500 de suporteri dinamovisti.

Actionarul rapidist George Copos nu a fost lasat sa parcheze in fata intrarii oficiale.

Suporterii rapidistii au aprins o torta la inceputul meciului, dar nu au aruncat-o in teren. In partea secunda, fanii Rapidului au mai aprins doua torte la peluza si doua la tribuna a doua.

Galeria giulestenilor a afisat un banner, la adresa antrenorului dinamovist Mircea Rednic, pe care scria: “Mercenar alungat / In Groapa refugiat”, iar o parte dintre suporterii de la tribuna a doua au scandat: “Mircea Rednic esti o mizerie”.

La meci au asistat, printre altii, selectionerul Victor Piturca si fostul presedinte al Stelei, Viorel Paunescu, iar presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost supervizor din partea LPF.

In timpul primei reprize, la tribuna 0 si-a facut aparitia si o mireasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *