Rapperul american Beanie Sigel a fost impuscat in fata casei

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Rapperul american Beanie Sigel, in varsta de 40 de ani, se afla in stare critica, dupa ce a fost impuscat,?vineri dimineata,?in fata casei sale, informeaza Mediafax.
Rapperul a fost impuscat in stomac, in fata casei sale din Pleasantville, New Jersey, vineri dimineata, in jurul orei locale 9.20.
Sigel, pe numele sau real Dwight Grant, a fost lovit in stomac de un glont care i-a iesit prin spate, potrivit ofiterului-sef de la politia din Pleasantville. Cantaretul a fost transportat la un spital local, AtlantiCare Regional Medical Center, unde s-a constatat ca ranile ii pun viata in pericol. Acesta se afla in continuare intr-o stare critica.
Potrivit unei declaratii facute de avocatul sau, Fortunato Perri Jr., aparent, Sigel nu era tinta impuscaturii. Acesta se intorcea acasa, dupa ce isi luase copiii de la scoala, si a nimerit intr-o altercatie care avea loc in apropierea locuintei sale.
Numele atacatorului sau nu se cunoaste deocamdata, dar o alta victima, Umar Salahuddin, in varsta de 22 de ani, a fost arestata si este interogata de politie in legatura cu acest incident.
Rapperul a fost eliberat din inchisoare in luna august, dupa ce a ispasit o pedeapsa de doi ani, pentru evaziune fiscala …

spot_imgspot_img