Razboiul filmului politic romanesc in Parlamentul European. Cu ce a”productii” au venit sa concureze USL si PDL

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Europarlamentarul PDL Traian Radu Ungureanu sustine ca USL i-a interzis sa prezinte un video la dezbaterea a”Democratia romana” organizata ieri in Parlamentul European de socialisti si liberali.
Europarlamentarul PDL Traian Radu Ungureanu sustine ca USL i-a interzis sa prezinte un video la dezbaterea a”Democratia din Romania” organizata ieri in Parlamentul European de socialisti si liberali.
Dupa discursurile liderilor USL – Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, in cadrul dezbaterii a”Democratia din Romania” a fost prezentat un film despre situatia din tara. Materialul-documentar realizat pe baza imaginilor Antenei 3 prezenta votul la legea pensiilor si miscarile de strada din ultimele zile.
a”Nu a spus nimeni ca in Romania este dictatura, nu a spus nimeni ca presedintele este dictator. Dar cati functionari publici din Romania isi pot afirma public, linistiti, convingerile politice? Cati cetateni ai Romaniei pot sa isi afirme si manifeste convingerile politice fara sa se teama de repercusiuni nefiresti intr-un regim democratic?”, a spus in cadrul dezbaterii presedintele PNL, Crin Antonescu.
a”Formatul Antenei 3 mutat in Parlamentul European”
In replica, europarlamentarul PDL Traian Radu Ungureanu a cerut sa prezinte un clip de doua minute, solicitarea acestuia fiind refuzata de moderatorul dezbaterii, potrivit site-ului inliniedreapta.ro

a”Nu a fost o dezbatere, ci o sedinta de propaganda regizata. Conducatorii sedintei au avut grija ca socialistii si liberalii sa tavaleasca Romania timp de aproape doua ore fara alta replica”, a declarat pentru gandul Ungureanu. Europarlamentarul a spus ca nu stie care au fost motivele pentru care i-a fost respins filmul. „Circul a mers mai departe, a fost o victorie la scor la propaganda. Scorul a fost de 17 – 4 la? luarile de cuvant, 1-0 la filme. Dezbatarea care trebuia sa fie o audiere in traditia Parlamentului European nu a fost decat o incercare a socialistilor si liberalilor de a muta …

spot_imgspot_img