RBD au cerut sushi, salate, peste si paine pe vatra, la concertul de la Bucuresti

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Organizatorii concertului pe care trupa RBD il va sustine, sambata, la Sala Polivalenta din Bucuresti, vor pune la dispozitia celor sapte artisti mexicani un meniu ce cuprinde mai multe feluri de salate, peste, file de vita, sushi, precum si paine pe vatra.

Potrivit Media Services Events, membrii trupei vor avea de ales intre mai multe feluri de salate – rosii, rucola si ciuperci, andive cu branza Roquefort, pere si alune, schwaitzer cu portocale si ardei), file de vita cu ciuperci, sparanghel, morcovi si sos de seminte de mustar, precum si un fel de mancare pe baza de peste.

De asemenea, membrii RBD – Anahi, Dulce Maria, Maite, Christian, Christopher, Alfonso si Diego – au mai solicitat organizatorilor sushi cu sos de soia si garnitura de ghimbir murat, insistand ca toata painea ce va fi inclusa in meniu sa fie coapta pe vatra.

Ca desert, mexicanii vor fi tratati cu inghetata de mai multe feluri – fructe de padure, vanilie, caramel -, precum si cu prajituri.

Concertul formatiei RBD a intrat pe ultima suta de metri in ceea ce priveste pregatirile.

La dispozitia trupei si a staff-ului care ii va insoti pe acestia vor fi puse cinci microbuze de lux de cate 15 locuri, un autocar, precum si un camion pentru transportul echipamentului video necesar concertului.

Toate vehiculele trebuie sa beneficieze de instalatii de aer conditionat si trebuie sa stea la dispozitia trupei si a staff-ului 24 de ore din 24.

Soferul fiecarui vehicul trebuie sa fie dotat cu un telefon mobil sau o statie de comunicare, toti fiind in permanenta legatura cu managerul turneului.

Toti soferii trebuie sa fie imbracati in camasi albe, pantaloni negri si sa poarte cravata.

Anahi, Dulce Maria, Maite, Christian, Christopher, Alfonso si Diego, impreuna cu cele 28 de persoane din staff, vor sosi la Bucuresti cu avionul.

Printre cei care ii vor insoti se numara echipa de productie (patru persoane), un stilist, un hair-stylist, un pirotehnist, echipa tehnica (cinci persoane), echipa de management de la Roptus (noua persoane).

Concertul de la Bucuresti reprezinta una dintre singurele sanse ca publicului roman sa-i mai vada pe cei de la RBD impreuna in concert, in formula completa.

Conform anuntului oficial facut de curand, trupa RBD se va destrama incepand cu anul 2009, membrii sai alegand sa se dedice proiectelor personale.

Biletele pentru concert se mai pot inca achizitiona din reteaua magazinelor Diverta si Germanos, de la magazinul Muzica si on-line, de pe site-urile www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, si www.blt.ro.

Acestea au preturile cuprinse intre 150 si 300 de lei.

spot_imgspot_img