RCA 2018: Anuntul ASF legat de decontarea directa

RCA 2018:?”Cu decontarea directa stam din ce in ce mai bine. De ce stam bine? Pentru ca personal ma bucur ca toata piata a inteles necesitatea introducerii acestui produs. De altfel, el este singurul produs destinat cumparatorului de polita RCA, adica asiguratului. Suntem la nivel de aproximativ 100.000 de polite vandute cu serviciul de decontare directa ceea ce arata faptul ca incepe consumatorul roman sa inteleaga necesitatea incheierii acestei polite. In ceea ce priveste decontarea unei companii, pentru ca aici poate fi o problema, noi monitorizam cu deosebit de multa atentie si constatam ca nu exista restante intre companii, ceea ce arata ca piata transmite un mesaj de credibilitate, de reputatie si de incredere consumatorului roman”, a spus Cornel Coca Constantinescu.
Acesta a mentionat ca nu exista procese intre companii in ceea ce priveste decontarea directa. Cele mai de succes companii care incheie polite RCA cu serviciul de decontare directa sunt Allianz Tiriac, Grupul VIG si Groupama.
Cornel Coca Constantinescu sustine ca 100.000 de polite RCA cu decontare directa reprezinta o cifra buna pentru un produs nou, implementat in urma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *