RCA 2018: Reteta sigura care iti poate reduce substantial pretul la RCA si Casco

“Spionul din masinaa”, asa cum poate fi numit sistemul telematics, poate aduce soferilor o reducere substantiala a primei platite pentru polita RCA sau Casco daca comporta?mentul lor in trafic este unul prudent.
In prezent sunt putini asiguratori in piata care iau in calcul sistemele telematics in stabilirea primelor de asigurare auto.
In prezent sunt putini asiguratori in piata care iau in calcul sistemele telematics in stabilirea primelor de asigurare auto, printre ei numarandu-se Groupama si Omniasig.?
Groupama a introdus in luna iulie a anului trecut o clauza numita “autocontrola” care poate fi atasata politelor Casco de peste 800 de euro pe an, platiti in 4 rate. Aceasta clauza poate aduce o reducere de pana la 40%.
“Groupama Asigurari ii ofera clientului posibilitatea de a-si reduce pretul politei Casco daca este un sofer atent si prudent. Practic, cu ajutorul unui dispozitiv telematics instalat pe masina si al unei aplicatii mobile, clientul va putea sa-si evalueze permanent stilul de condus si sa vada ce discount a acumulat, acesta variind intre 20% si 40%a”, a explicat Calin Matei, director general adjunct al Groupama. Pe de alta parte, Omniasig si-a propus sa atraga circa 3.000 de clienti anul acesta pentru serviciul telematics, in principal din randul companiilor.
CITESTE CONTINUAREA ARTICOLULUI …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *