RCS&RDS face angajari in Bucuresti si Timisoara

“In perioada 19-20 octombrie, la Timisoara si 26-27 octombrie la Bucuresti, pasionatii de telecomunicatii dornici sa isi dezvolte o cariera in cadrul Digi | RCS&RDS pot depune CV-urile pentru posturile disponibile in cele doua localitati”, a anuntat grupul.
Compania cauta atat specialisti inalt calificati, precum ingineri software cunoscatori ai limbajelor de programare Java, SQL si PHP, ingineri telecomunicatii cu studii de specialitate, specialisti IT cu expertiza in domeniul media, specialisti social-media, cat si personal calificat sau entry level din multiple arii precum: vanzari, call center, infrastructura tehnica, administrativ, contabilitate.
“Continuam sa ne dezvoltam si dorim sa avem alaturi de noi cei mai buni specialisti. Succesul companiei noastre se datoreaza celor circa 13.000 de profesionisti care au ales sa creasca impreuna cu Digi”, a declarat directorul de Resurse Umane al Digi – RCS RDS, Camelia Maria
Oferta de joburi a Digi – RCS & RDS este disponibila si pe pagina de LinkedIn sau in sectiunea de cariere de pe site-ul companiei.
Digi – RCS & RDS este liderul pietei de internet, pay-tv si servicii convergente, in Romania, cu operatiuni si in Ungaria, Spania si Italia si figureaza in top 3 operatori traditionali de cablu in Europa. Infiintata in urma cu 25 de ani, compania a ajuns la o acoperire de circa 7 milioane de gospodarii in Romania si Ungaria.
In Romania, Grupul Digi este, in prezent, cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local, cu aproximativ 13.000 de angajati, si contribuie la bugetul de stat si al asigurarilor sociale si de sanatate din principala sa piata cu mai mult de 120 milioane euro anual.
In oferta de continuturi trans-media a grupului Digi figureaza televiziunea de stiri Digi 24, televiziunile sportive DigiSport 1, 2, 3, 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile de documentare Digi World, Digi Animal World, Digi Life, televiziunile de muzica UTV, Hit Music si Music Channel, radiourile ProFM, Digi FM si Dance FM, platformele de comunicare online reunite sub …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *