Reactia lui Reghecampf, dupa ce a aflat adversare Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor

de Marius Tone – Mediafax Publicat la: 09.08.2013 15:48 Ultima actualizare: 09.08.2013 15:49

Antrenorul formatiei Steaua, Laurentiu Reghecampf, a declarat, vineri, ca Legia Varsovia, adversara din play-off-ul Ligii Campionilor, este foarte puternica si se asteapta la o dubla mansa dificila, dar cu toate acestea sustine ca echipa sa trebuie sa isi indeplineasca obiectivul.
“Legia Varsovia este o echipa foarte puternica si provine dintr-un campionat bun. Sunt sigur de faptul ca vom avea parte de doua meciuri dificile, insa ne vom concentra foarte bine la cele doua partide si trebuie sa ne impunem si sa ne atingem obiectivul de a juca in grupele UEFA Champions League”, a afirmat Reghecampf pentru site-ul oficial al FC Steaua.

Mijlocasul Alexandru Bourceanu sustine ca Legia Varsovia este cel mai dificil adversar pe care Steaua il putea intalni in play-off. “Consider ca Legia Varsovia este cel mai puternic adversar dintre cei cinci pe care-i puteam intalni in aceasta faza a competitiei. Daca in tururile anterioare am fost ceva mai norocosi vizavi de numele adversarilor, acum este putin mai complicat, dar sunt sigur ca, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *