Rectorul Universitatii “Ovidius” din Constanta, ARESTAT preventiv.

Rectorul Universitatii “Ovidius” din Constanta, Danut Tiberius Epure, acuzat de luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate miercuri de Tribunalul Bucuresti, prin care a fost admisa propunerea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), transmite Mediafax.
Hotararea Tribunalului Capitalei nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.
Rectorul Universitatii “Ovidius” din Constanta, Danut Tiberius Epure, a fost retinut, marti, de procurorii DNA, pentru comiterea a trei infractiuni de luare de mita, fiind acuzat ca a primit bani pentru a facilita admiterea mai multor studenti la Facultatea de Farmacie din cadrul institutiei.
Citeste si?Rectorul Universitatii “Ovidius” din Constanta, RETINUT pentru luare de mita
Potrivit rezolutiei de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori, rectorul Universitatii “Ovidius” a primit de la o persoana, in cursul lunii august a anului trecut, 1.000 de euro, prin intermediar, pentru a facilita admiterea fiicei celui de la care a primit banii la Facultatea de Farmacie, pe un loc destinat cetatenilor straini.
De asemenea, in iulie 2013, Tiberius Epure a pretins, atat direct cat si prin intermediar, de la doua persoane, 9.000 de euro pentru a pune la dispozitia unor candidati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *