Regizorul George Lucas a prezentat primele secvente din filmul Razboiul Clonelor, continuarea povestii din Razboiul Stelelor

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Daca respiratia greoaie a lui Darth Vader v-a marcat copilaria sau daca ati agitat prin aer sabii fluorescente, urmatoarea stire este, cu siguranta, una buna. Celebrul producator si regizor George Lucas a prezentat saptamana aceasta, in premiera, secvente din filmul asteptat de toti fanii seriei Razboiul Stelelor.

Este vorba despre Razboiul Clonelor, lung-metrajul de animatie care umple spatiile goale dintre ultimele doua episoade ale celei mai celebre epopei cinematografice.

„Razboiul Clonelor este o continuare a povestii din Razboiul Stelelor. Actiunea face legatura intre seriile doi si trei. In seria doi incepe razboiul clonelor, iar, in cea de-a treia, se termina. Este despre tot ceea ce se intampla intre serii. Sunt prezente toate personajele preferate de public si cateva noi”, a spus George Lucas.

Lucas a declarat ca, pentru acest film, au fost folosite tehnici noi de animatie care au imbunatatit si mai mult imaginea filmului. Cele sase serii din saga Razboiul Stelelor de pana acum au fost, toate, pietre de temelie in noile tehnologii folosite de cinematografia hollywoodiana, asa ca urmatoarea productie nu poate fi decat una revolutionara, cel putin din punct de vedere tehnic.

Razboiul Clonelor va fi lansat in cinematografele din toata lumea pe 15 august.

spot_imgspot_img