Renate Weber: Am decis sa ma alatur oficial partidului ALDE Romania

“Dupa aproape patru ani in care am actionat ca om politic independent si dupa o lunga perioada de introspectie, am decis ca nu e momentul sa ma retrag din viata politica, desi, dat fiind contextul actual, cel putin al politicii romanesti, aceasta ar fi fost cu siguranta cea mai comoda optiune pentru mine personal. Dar in viata nu e mereu despre noia?? e si despre ceilalti si despre ce crezi tu ca ai de oferit celor din jurul tau”, a scris Renate Weber pe contul sau de Facebook, potrivit News.ro.
Ea a anuntat ca se va alatura ALDE Romania, formatiunea condusa de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Ea spune ca ALDE este singurul partid care se fundamenteaza pe valori pe care le impartaseste.
a”Asadar, azi am decis sa ma alatur oficial partidului ALDE Romania, pentru ca a face politica, a lupta pentru un ideal, a-ti pune in practica un crez, toate sunt imposibile fara un partid care sa te sustina si sa te ajute. ALDE a fost si ramane singura mea optiune politica. Este singurul partid din Romania care se fundamenteaza pe valori in care cred si pe care le impartasesc, pe principii liberale autentice. Pe respectarea si protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale. Pentru mine asta este sfant si asa ceva nu se tranzactioneaza, nici macar in politica”, a mai scris Renate Weber.
De asemenea, Weber spera sa contribuie la deciziile din parid, iar impreuna sa convinga ca prosperitatea individuala si economica a tarii pot fi sustinute.
“Sper ca prin prezenta mea in ALDE sa contribui la dezbaterile si deciziile partidului si impreuna cu actuala conducere sa convingem …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *