Renta viagera a lui Mircea Sandu va fi verificata de noua conducere a FRF

de Marius Tone – Mediafax Publicat la: 07.04.2014 18:51 Ultima actualizare: 07.04.2014 18:52

Contractul de renta viagera al lui Mircea Sandu, care ii aduce fostului presedinte suma de 50.000 de euro anual, va fi analizat de noua conducere a Federatiei Romane de Fotbal, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, seful forului de la Casa Fotbalului, Razvan Burleanu.

“Contractul de renta viagera a fost asumat de Comitetul Executiv si nu de Adunarea Generala. Adunarea Generala i-a acordat doar titlul de presedinte de onoare. In primul rand trebuie sa verificam acest contract de renta viagera. Apoi vom vedea cum stau lucrurile cu acest contract incheiat intre Comitetul Executiv de la acea data si domnul Mircea Sandu”, a spus Burleanu.
Acesta a explicat ca nu a existat nicio intelegere cu fostul presedinte prin care renunta reciproc la acuze si atacuri in presa. “Referitor la domnul Mircea Sandu, nu am avut si nu am niciun fel de “gentlemen”s agreement”, fiecare isi vede de treaba lui. Eu raman fidel programului meu. Vreau sa fie clar pentru toata lumea ca epoca Mircea Sandu s-a incheiat la 5 martie. Nu am niciun fel de intelegere secreta cu Mircea Sandu”, a explicat actualul presedinte.

Burleanu va solicita ajutorul lui Sandu doar in situatii speciale, precizand ca nu a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *