Reteta dobrogeana: Chiftelute din peste alb, ca in Delta Dunarii.

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Reteta de chiftelute din peste alb este autentica din regiunea Dobrogea si este foarte gustoasa.
Ingrediente (pentru 10 portii):
500 de grame de peste alb cu cap100 de grame de paine albi1 ou50 de grame verdeata150 de ml de ulei150 de grame de ceapa100 de grame de fainaPiper boabeSare
Citeste si Reteta dobrogeana: Plachie ca in Delta Dunarii
Mod de preparare:
Pestele alb se spala si se curata, iar painea se inmoaie in apa. Dupa ce s-a inmuiat, painea se stoarce bine de apa.Verdeata se spala bine, ceapa se curata si se spala, iar piperul se macina.Toate ingredientele se amesteca intr-un vas si se toaca la masina de tocat carne cu sita deasa.Se presara faina pe masa de lucru, se formeaza chiftelele, se dau prin faina si se bat putin in palme.Chiftelele se pun la prajit in ulei incins si se prajesc pe ambele parti.
Vizulizati galeria foto de mai sus pentru a vedea etapele de pregatire ale retetei.
Traditii culinare romanesti
Reteta chiftelute din peste alb a …

spot_img