REVISTA BLOGURILOR. Test de foc pentru acoperisul Stadionului National

Jurnalistul sportiv?Catalin Tolontan scrie, pe blog, despre noul acoperis al Stadionului National din Bucuresti. Acoperisul e facut dintr-un material neomologat in Romania, dar care a fost testat in Italia. Acolo, materialul a fost evaluat mult mai bine decat la testele din Romania.
Moise Guran analizeaza, pe blog, tot o afacere cu mare greutate financiara, dar cu implicatii penale.?Afaceristul Gruia Stoica a primit o sentinta definitiva cu suspendare intr-un dosar acuzat ca a trucat?o licitatie de 100 de milioane de euro.
Jucatorii Inaltei Curti au aratat multa clementa, iar Gruia Stoica va presta 90 de zile de munca in folosul comunitatii la Directia Educationala din Voluntari. Interesant este ca din completul ce l-a scapat pe Gruia unul dintre judecatori s-a opus pedepsei cu suspendare iar ceilalti sunt aceiasi care l-au facut scapat in prima instanta si pe Gigi Becali, explica Moise Guran.
Cristian China Birta prezinta, in schimb, pe blog, o alta cale de a-ti trai viata – calea definita de Chinezu drept “a fi taran” si invatata de la bunicii lui.
“Abia dupa multi, multi ani am inteles ce lectie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *