Revista Caminul, 20 de ani de la aparitie

Peste 350 de persoane au participat miercuri seara la aniversarea a 20 de ani de la prima aparitie a revistei Caminul. Evenimentul s-a petrecut in superba ambianta oferita de Palatul ?Noblesse, intre cei prezenti numarandu-se numerosi designeri si arhitecti, antreprenori, reprezentanti ai companiilor din domeniul home&deco, jurnalisti si alte personalitati din lumea mondena. Cu aceasta ocazie a fost prezentata si editia de primavara a revistei, avand un logo nou: a”Design si Stil”.?
MC-ul serii a fost incantatoarea Monica Davidescu, iar intregul eveniment a fost presarat cu numeroase momente artistice. Povestea de succes a revistei a fost prezentata de Adrian Rus, directorul general al Medien Holding, in timp ce redactorul sef Ion Diamandi a explicat conceptul publicatiei, in care tendintele in design au rolul principal, precum si proiectele de viitor.
Un moment emotionant s-a petrecut atunci cand Luana Ibacka a evocat ?momente de varf ale activitatii sale ca redactor sef al revistei si realizator a emisiunii tv a”Caminul de 5 stele”. Designerii Hamid Nicola Katrib, Genoveva Hossu si Iulia Dohmen? au fost premiati cu a”Trofeul Caminul 20 de ani”, in timp ce un trofeu special a fost atribuit designerului Alessandro Lusito pentru aportul in realizarea proiectului Palatul Noblesse.
Trofeele? a”Caminul 20 de ani” au mai fost atribuite Ancai Murar pentru facilitarea jurnalistilor si a ?tinerilor designeri la targurile organizate de Messe Frankfurt, Loredanei si lui Silviu Preda pentru dezvoltarea designului? si realizarea unui concept original de showroom, companiilor ROMSTAL pentru proiectul eco, DECORA HOUSE pentru ?promovarea solutiilor premium in domeniul? finisajelor de interior.
Caminul, design si stil
Frumoasa poveste a Caminului incepe in anul 1997 cand, la initiativa a doi vizionari clujeni, Catalin Berari si Csaba Tarcza, aparea primul numar avand ca redactor sef pe Claudiu Botea, decoratiunile si amenajarile de interior reprezentand tematica principala.? a”Caminul a fost prima revista din Romania dedicata exclusiv prezentarii solutiilor de amenajari interioare, iar astazi reprezinta un reper in ceea ce priveste decoratiunile si designul interior” spune ?Adrian Rus, Director General Medien Holding.
Un moment important s-a petrecut in anul 2005 cand ?Luana Ibacka, redactorul sef de atunci al revistei, a adus o noua orientare, mai inspirationala, catre? design si lifestyle. Binecunoscuta emisiune “Caminul de 5 stele” a contribuit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *