REVISTA PRESEI: Cat sunt de “specialistia” membrii Comisiei Rosia Montana.

Adevarul titreaza: “Cat sunt de “specialistia” membrii Comisiei Rosia Montana”. Jurnalistii de la Adevarul?au analizat CV-urile membrilor Comisiei speciale care va dezbate proiectul de lege privind Rosia Montana din perspectiva studiilor pe care le-au absolvit. “Cei mai multi alesi nu au nici in clin, nici in maneca cu problemele de mediu”, conform publicatiei citate.
Evenimentul zilei scrie despre “Gafe ale Guvernului Ponta privind pensiile tortionarilor”. “Tortionarii vor fi obligati sa plateasca victimelor despagubiri intre 25% si 75% din venitul lunar, iar durata platii va fi stabilita la cinci ani, prevede un proiect de lege al ministerului Justitiei ce a fost aprobat azi de Guvern si trimis Parlamentului. Adoptarea sa nu a fost insa lipsita de peripetii”.
“Avionul demnitarilor, o scumpete de criza! 56 de milioane de euro pentru un aparat VIP, cumparat pe banii Armatei”, titreaza Jurnalul national. “Isi poate permite Romania, intr-o perioada de austeritate si de taiere, in consecinta, a cheltuielilor publice, un avion doar pentru deplasarea demnitarilor? Se pare ca da!”, scriu cei de la “Jurnalul national”, care adauga: “Comanda pentru avion a fost data printr-o Ordonanta de Urgenta, care asigura 13,5 milioane de lei pentru inceperea procedurilor de cumparare a unui aparat cu 12 locuri destinat zborurilor oficiale. Banii, s-a anuntat, sunt in bugetul Ministerului Apararii, dar suma vehiculata initial, de 10 milioane euro, a crescut substantial.”
Cotidianul scrie despre o “Lovitura de teatru in dosarul “Gala Bute””. “Antrenorul de box Relu Auras s-a prezentat, miercuri, la DNA, pentru a revedea declaratia data in dosarul organizarii galei “Campion pentru Romania”, si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *