REVISTA PRESEI: Cod rosu. Orasul unde nu se poate ajunge si din care nu se poate iesi

Presa de vineri prezinta evolutia marilor scandaluri de coruptie, ultimele pregatiri inaintea alegerilor locale, dar si anomaliile fenomenelor meteo care au lovit Romania.
ProTV prezinta un reportaj dintr-o zona calamitata, sub un titlu sugestiv: ?a”Cod rosu de inundatii in sase judete. Orasul in care nu se poate ajunge si din care nu se poate iesi”.? Materialul este realizat in orasul Moinesti din judetul Bacau? -? un judet care, dupa ultimele ploi, arata ca un imens lac.
Ziarul Adevarul observa ca in Romania avem “Ziua si scandalul in Sanatate”. Ultimul incident a avut-o ca personaj central pe sefa sectiei de Terapie Intensiva de la Spitalul Sfantul Pantelimon, care este acuzata de discriminarea pacientilor, “dupa ce a fost inregistrata spunand ca i se pare corect sa primeasca tratament doar anumiti bolnavi, pentru ca nu ar fi suficiente medicamente”.
Pentru cei de Adevarul, aceasta doctorita este “medicul care se juca de-a Dumnezeu”.
Ziarul Cotidianul anunta o “lovitura dura pentru marea familie din CSM”.?Curtea Constitutionala a decis ca mandatul membrilor Consiliului Superior al Magistraturii expira la implinirea termenului de 6 ani, deci la aceeasi data pentru toti magistratii alesi in acest for. Dar daca?mandatul unui membru inceteaza inainte de termen, noul membru isi va desfasura activitatea pentru restul de mandat, pana la expirarea termenului de 6 ani al mandatului Consiliului – deci nu pentru un mandat complet de sase ani, explica jurnalistii.Ziarul Libertatea anunta o “veste …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *