Revistele Casa Mea si Caminul va asteapta la BIFE-SIM

Astazi si-a deschis portile la Romexpo, BIFE-SIM 2016, cel mai mare targ international de mobila, echipamente si accesorii din Romania, o platforma de lansare a noutatilor a peste 300 de companii romanesti si internationale, care expun diferite stiluri de mobilier, produse? din categoriile decoratiuni, accesorii, lampi, obiecte de design si, nu in ultimul rand, publicatii de specialitate din domeniul home&deco.
Tendinte in designul de interior
Reputatele reviste Casa Mea si Caminul, apartinand trustului de presa Medien Holding, se bucura de un elegant stand special in pavilionul C1 Romexpo, avand un design in pas cu cele mai recente?tendinte privind decorul de interior.
Nu numai revistele in sine, pregatite in mod special pentru acest eveniment cu formate de exceptie si abordari in concordanta cu tematicile targului, dar si alte numeroase surprize ii intampina pe vizitatorii acestui stand. Printre acestea se numara tombole unde se pot castiga umbrele de la IDEAL STANDARD si abonamente pe un an la revistele Casa Mea si Caminul, precum si Marea Tombola, unde vizitatorii pot castiga: o canapea extensibila ELVILA, o lama NOBLESSE, vopsea decorativa DECORA HOUSE pentru o camera si consultanta din partea echipei de designeri GAVIA CONCEPT privind amenajarea unei incaperi.
Ce puteti citi in revista Casa Mea de septembrie
Numarul de septembrie al revistei Casa Mea, cel mai vandut lunar glosssy home&deco din Romania, vine in intampinarea cititorilor cu? numeroase articole care ofera informatii experte privind mobilierul. Printre acestea se numara: cum sa alegeti mobilierul pentru camara, cum sa aranjati piesele de mobilier conform principiilor Feng Shui, ce decoratiuni puteti achizitiona pentru sezonul de toamna.
In articolul Renasterea mobilei, designerul Alina Szabo de la Gavia Concept ofera cele mai bune sfaturi pentru achizitionarea unei piese vintage, Ana Chitan ne dezvaluie secretul proportiei pieselor de epoca intr-un decor modern pentru obtinerea unui interior armonios, iar Alina Turdean pledeaza pentru integrarea unui obiect vechi intr-un decor nou folosindu-se pentru reconditionare materiale si finisaje actuale.
Caminul, editia de toamna
Cea mai veche publicatie de design interior din tara,? …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *