REZULTATE ALEGERI IALOMITA: USL a castigat presedintia CJ si primaria municipiului …

USL a castigat presedintia Consiliului Judetean Ialomita, cu peste 70%, Vasile Silvian Ciuperca (PSD) obtinand un al treilea mandat, potrivit numaratorii paralele efectuate de social-democrati, potrivit Agerpres.

De asemenea, primaria municipiului resedinta, Slobozia, a fost obtinuta de USL, Alexandru Stoica (PSD), fost viceprimar si primar interimar in ultima luna, obtinand peste 45% din voturile valabil exprimate.
De asemenea, primaria orasului Fierbinti-Targ a fost castigata de primarul in functie Iusein Iuksel (PSD), intrat in cursa electorala sub sigla USL.
In celelalte municipii si orase, PSD si PNL au mers separat in alegeri, primariile din municipiile Fetesti si Urziceni fiind castigate detasat de PNL, de primarii in functie Gheorghe Catrinoiu respectiv Constantin Sava.
In schimb, primariile oraselor Tandarei si Cazanesti au fost adjudecate de candidatii PSD, Cristian Roman, respectiv Stelian Traian, schimband primarii in functie Vasile Sava, respectiv Alexandru Gavrila.
Social-democratii si liberalii isi adjudeca si alte primarii din comunele judetului, victorii “rasunatoare” obtinand in cateva dintre localitatile ai caror primari au trecut chiar inainte de alegeri de la PSD la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *