Romania – Chile 3-2 intr-un amical disputat la Graz. “Tricolorii” s-au chinuit cu o echipa experimentala

“Tricolorii” au intalnit o garnitura a sud-americanilor total schimbata fata de cea care castiga ultimele doua editii ale Copei America (2015, 2016) si ajungea anul trecut in finala Cupei Confederatiilor 2017 (0-1 cu Germania). Asta pentru ca noul selectioner, columbianul Reinaldo Rueda, numit la inceputul acestui an la carma echipei, a convocat 27 de jucatori, dar fara marile vedete, precum portarul Claudio Bravo, Arturo Vidal sau golgeterii Alexis Sanchez si Eduardo Vargas. Lipsesc si ceilalti jucatori experimentati precum Jean Beausejour, Mauricio Isla, Gonzalo Jara, Charles Aranguiz sau Marcelo Diaz.
Stanciu a deschis scorul dupa 13 minute, cand a tras frumos cu interiorul la coltul lung. Lucrurile pareau ca se complica pentru chilieni in minutul 30, cand Castilla a fost eliminat. Surprinzator nu s-a intamplat asa. Cel putin pana la un moment dat. La doar doua minute de la acest eveniment, Maripan a reluat cu capul dupa o lovitura libera executata in fata portii.
Imediat dupa pauza o eroare in defensiva a lui Cicaldau l-a pus pe Reyes fata in fata cu Tatarusanu. Acesta a tras slab la coltul scurt, dar portarul lui Nantes n-a putut respinge. Ultimele 25 de minute au apartinut aproape in totalitate elevilor lui Cosmin Contra. O actiune frumosa la care au participat Chipciu, Budescu si Deac, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *