Romania – Slovacia. Peste 300 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica la meci

de Leila Bolat Publicat la: 14.08.2013 10:43 Ultima actualizare: 14.08.2013 10:48

Mediafax Foto
Peste 300 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica la meciul amical dintre reprezentativele Romaniei si Slovaciei, programat in aceasta seara, la ora 21.00, pe Arena Nationala, se arata intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX.
Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19.00, doar pe baza de bilete si invitatii, iar casele de bilete ale Arenei Nationale din Bulevardul Basarabia, Bulevardul Pierre de Coubertin si strada Maior Coravu vor fi deschise pana la ora meciului.

Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la meci. De asemenea, spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societatii specializate de protectie si paza sau al fortelor de ordine.
Este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.
Steagurile sunt pemise doar cu bete din plastic. Nu sunt permise in stadion steagurile apartinand suporterilor echipelor de club din Romania, ci doar cele care reprezinta drapelul national.
Intrarea in stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, indrumarea si supravegherea publicului in stadion se realizeaza cu agenti ai societatii de paza si protectie contractata de organizator.
Politia Capitalei a anuntat ca a mobilizat peste 200 de politisti pentru partida dintre Romania si Slovacia. Politistii vor actiona atat pentru mentinerea ordinii publice in proximitatea stadionului, cat si in alte zone de interes operativ, asigurand, totodata, accesul auto al riveranilor in zonele in care a fost blocata sau …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *