ROMANIA – SPANIA LIVE VIDEO ONLINE 2017. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT derby-ul zilei la CM de handbal

ROMANIA – SPANIA LIVE VIDEO ONLINE 2017. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT.?Romania a debutat perfect la Campionatul Mondial de handbal feminin. Fetele antrenate de Martin Ambros s-au impus in cele doua meciuri disputate pana acum cu Paraguay si Slovenia si vor intra in meciul cu Spania cu gandul la victorie.
ROMANIA – SPANIA LIVE VIDEO ONLINE 2017. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT.?
Dupa jocul foarte bun facut de nationala Romaniei in meciul cu Slovenia (echipa care a invins-o pe Franta in prima etapa a CM), handbalistele noastre sunt si mai decise sa faca un meci mare in fata primei adversare mult mai bine cotate.
In momentul de fata, Romania ocupa pozitia secunda in grupa, aflandu-se tocmai in spatele rivalei de marti seara. Asadar nationala Romaniei are nevoie de victorie pentru a prelua sefia in grupa.
?
Romania si Spania s-au intalnit ultima oara in doua jocuri test, disputate in sala Dinamo din Bucuresti, atunci cele doua echipe si-au impartit victoriile la capatul a doua meciuri foarte stranse.
ROMANIA – SPANIA LIVE VIDEO ONLINE 2017. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT.?
PROGRAM
02.12?Romania – Paraguay 29-17 VIDEO03.12?Slovenia – Romania 28-31 VIDEO05.12 Romania – Spania, ora 21:3007.12 Romania – Angola, ora 19:0008.12 Franta – Romania, ora 19:00
ROMANIA – SPANIA LIVE VIDEO ONLINE 2017. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT.?Romania si Spania sunt deja adversare de traditie la turneele finale, in ultimul deceniu fiind adversare in nu mai putin de 8 intalniri. Bilantul este favorabil tricolorelor cu 5-3, dar este si un aspect negativ in acest “rezultat”: Romania a castigat ultimele partide directe de la Campionatul European si Jocurile Olimpice de la Rio, in timp ce Spania s-a impus in ultimele doua partide de la Campionatele Mondiale, in 2009 si 2015.
Ultima partida oficiala a avut loc la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, unde Romania a castigat cu 24-21. Interesant este faptul ca atat Romania, cat si Spania si-au schimbat destul de mult echipele fata de intalnirea din Brazilia, aspcet care indica un schimb important de generatii. Ba chiar, reprezentativa condusa de Ambros Martin are pe foaia de joc a meciului de azi doar 4 handbaliste care au evoluat si la Rio, ceea ce inseamna ca echipa este schimbata in proportie de 75%: Cristina Neagu, Eliza Buceschi, Melinda Geiger si Valentina Ardean. Gabriella Szucs a jucat la randul ei la Rio, dar azi ea este doar rezerva.
ROMANIA – SPANIA LIVE VIDEO ONLINE 2017. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT.?De partea cealalta, Spania nu mai conteaza pe jucatoare cu un trecut important, precum Marta Mangue, Macarena Aguilar si Elizabeth Pinedo, dar continua sa aiba in continuare in lot cateva fete cu mare experienta. In total, Spania mai are 7 jucatoare din echipa de la Rio: Martin, Barbosa, Navarro, Chavez, Zoqbi de Paula, L. Gonzales, Pena.
Nu mai putin de patru jucatoare din lotul Spaniei au jucat sau inca activeaza in Liga Nationala. Este vorba despre Carmen Martin, care a si castigat Liga Campionilor cu CSM Bucuresti, Alexandrina Barbosa, care a evoluat intai la Rulmentul Brasov apoi la Oltchim Rm. Valcea, Silvia Navarro, fost portar la Oltchim, si Almudena Rodriguez care este legitimata in prezent la CSM Bistrita.
Pentru Almudena Rodriguez va fi chiar un altfel de meci, in conditiile in care va juca impotriva antrenorului de la club, Horatiu Pasca, “secund” la nationala Romaniei. “Ne asteapta o partida importanta, Romania are o mare echipa, dar fiti siguri ca vom da suta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *