Romanul rapit in urma cu trei ani in Burkina Faso se afla in Mali

“Discutiile au fost de ordin general si am dorit sa avem o pozitie foarte clara din partea burkinabezilor in legatura cu sprijinul si solidaritatea pe care o avem si dorinta lor de a colabora si de a gasi o solutie pentru acest caz umanitar foarte complicat. (…) In acest moment, nu mai este in Burkina Faso, este in Mali”, a spus Melescanu, la Parlament.
Ministrul Afacerilor Externe din Burkina Faso, Alpha Barry, care a efectuat o vizita in Romania, a discutat, marti, cu omologul roman, Teodor Melescanu, despre cazul romanului rapit in urma cu trei ani in tara sa, precizand ca vor fi facute toate eforturile necesare pentru “un sfarsit fericit” in cazul acestui ostatic.
“Am vorbit de ostaticul roman luat in 2015 in Burkina Faso si impartasim preocuparile dumneavoastra. Este o situatie dificila pentru Romania, iar Burkina Faso doreste inca o data sa isi exprime compasiunea si incurajarea, in acelasi timp, pentru familia ostaticului care a fost rapit in nordul tarii noastre si as dori sa va spun inca o data ca vom face toate eforturile pentru a ajuta in mod direct Romania, dar mai ales tarile din regiune pentru a face in asa fel incat sa avem un sfarsit fericit in cazul acestui ostatic, pentru ca, iata, au trecut deja trei ani. Este o perioada lunga, stiu ca este dificil pentru familie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *