RUDAR VELENJE FCSB LIVE STREAMING ONLINE VIDEO PRIMA TV

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

RUDAR VELENJE FCSB LIVE STREAMING ONLINE VIDEO PRIMA TV. Partida RUDAR VELENJE – FCSB va fi condusa de Huseyin Gocek, ajutat de Kemal Yilmaz si Serkan Ok (toti din Turcia). PRIMA TV transmite, joi, de la ora 18:30, RUDAR VELENJE FCSB LIVE STREAMING ONLINE VIDEO.
RUDAR VELENJE – FCSB este LIVE STREAMING ONLINE VIDEO AICI si AICI.
RUDAR VELENJE FCSB LIVE STREAMING ONLINE VIDEO PRIMA TV. Echipele de start la meciul RUDAR VELENJE – FCSB
RUDAR VELENJE: Pridigar – Pusaver, Vasiljevic, Tomasevic, Pisek – Parfitt-Williams, Trifkovic – Muic, Bolha, Tucic – Radic. Antrenor: Marijan Pusnik.
FCSB: Balgradean – Benzar, Planic, Momcilovic, Jr. Morais – Pintilii, Qaka – Man, Morutan, Teixeira – Gnohere. Antrenor:?Nicolae Dica.
RUDAR VELENJE FCSB LIVE STREAMING ONLINE VIDEO PRIMA TV. „Rudar Velenje este o echipa buna, careia ii place posesia, sa joace un fotbal frumos, au jucatori de viteza de la mijloc in sus, si de contraatac, preocupati si de posesie. Ne asteapta o partida foarte grea. E o echipa agresiva pe teren propriu. Au avut partide in care au jucat si trei sisteme, schimba mult sistemele de joc. Important e ca jucatorii sa aiba incredere in ei, nu conteaza criticile. Trebuie sa avem o alta atitudine pentru meciul cu Rudar Velenje. Suntem dezamagiti dupa meciul cu Astra, dar trebuie sa uitam si sa dam totul pentru a castiga jocul. In fotbal poti arata ca meciul trecut a fost un accident, sper sa demonstram ca a fost un accident”, a declarat Nicolae Dica inainte de RUDAR VELENJE – FCSB, meci contand pentru prima mansa din turul al doilea preliminar din Europa League, care se joaca, joi, de la ora 18:30, LIVE STREAMING ONLINE VIDEO PRIMA TV.
RUDAR VELENJE FCSB LIVE STREAMING ONLINE VIDEO PRIMA TV. „Trebuie sa fiti pregatiti sa vedeti o echipa puternica a adversarilor. Cel mai ieftin jucator al lor valoreaza cat trei bugete de-ale noastre. I-am urmarit pe cei de la FCSB si au patru-cinci individualitati. Sunt tineri, agresivi, tehnici si foarte puternici”, a spus Marijan Pusnik, antrenorul slovenilor, despre meciul RUDAR VELENJE – FCSB.
RUDAR VELENJE FCSB LIVE STREAMING ONLINE VIDEO PRIMA TV. Echipele probabile la meciul RUDAR …

spot_imgspot_img