Ryanair, probleme in paradis! Compania aeriana s-a confruntat cu mai multe incidente in acest an: „greata, dureri de cap si de urechi”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„Ryanair. Stii cine suntem. Stii cu ce ne ocupam. Stii ca atunci cand calatoresti cu Ryanair vei ajunge acolo unde iti doresti mai ieftin, in siguranta si fara agitatie…” Si textul de pe site-ul companiei curge lin, frumos, acaparator! Doar ca, in acest an, mai multe incidente s-au petrecut cu zborurile Ryanair.
Panica la bordul unui avion! Este vorba de aeronava companiei Ryanair, care a fost nevoita sa aterizeze de urgenta la o alta destinatie. Nu mai putin de 30 de pasageri, dintre cei 189, aveau sa ajunga apoi la spital! Zborul de la Dublin la Zadar, un oras din Croatia, s-a incheiat prost pentru pasageri, care au ajuns la Frankfurt (Germania). O scadere a presiunii in aeronava a provocat mari probleme de sanatate calatorilor.
Acestia s-au simtit rau, plangandu-se de „dureri de cap, de urechi si li s-a facut greata!” A fost dezvaluirea facuta de purtatorul de cuvant al politiei din Frankfurt. Acesta este incidentul petrecut vineri la compania aeriana. Ultimul. Pentru ca Ryanair s-a confruntat, in acest an, cu mai multe probleme.?
12 iulie 2018. 30 de zboruri, anulate! Angajatii protesteazaAsa a sunat vestea din acea zi de iunie: Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, a anulat 30 dintre cele 290 de zboruri din Irlanda! Asta dupa ce discutiile cu sindicatele privind imbunatatirea conditiilor de munca au esuat. Cele doua parti nu au ajuns la nicuun acord. Astfel, 27% din pilotii sai irlandezi au declansat o miscare de protest de 24 de ore.
5 iulie 2018. Greva la Ryanair! Zboruri anulateDupa ce pilotii din Irlanda ai companiei au protestat vizavi de conditiile de munca, personalul Ryanair din Italia, Portugalia, Spania si Belgia a anuntat ca va organiza o greva la finalul lunii iulie. Italienii, pe 25 iulie (24 de ore), spaniolii, portughezii si belgienii, pe 25-26 iulie (48 de ore).
Sindicatele au anuntat, de asemenea, ca vor urma mai multe greve daca linia aeriana irlandeza nu vine cu rezolvari la problemele ridicate de angajati in privinta conditiilor de munca. Imediat, a fost prezentata conducerii o lista cu cerintele angajatilor.
Asociatia Pilotilor Irlandezi era nemultumita de faptul ca oficialii Ryanair nu iau in serios cererile pilotilor si nu vin cu solutii concrete. Progresul in ceea ce priveste maririle salariale si imbunatatirea conditiilor de munca este aproape inexistent.
Conform unui comunicat Ryanair, peste 210.000 de pasageri au avut zborurile anulate din cauza grevelor personalului aerian in luna iunie. Peste 2.100 de zboruri au fost anulate sau au avut de suferit din cauza lipsei de personal, comparativ cu 41 de zboruri anul trecut, in luna iunie.?
25 iunie 2018. Un avion Ryanair a ratat decolarea de pe OtopeniIncident aviatic pe 25 iunie, chiar pe Aeroportul Henri Coanda, de la Otopeni. Un avion Ryanair Bucuresti – Berlin a ratat decolarea. Aparatul de zbor a ramas la sol, din cauza unor probleme tehnice.
Citeste mai mult pe …

spot_imgspot_img