S-a aflat cum s-a sinucis Avicii! DJ-ul suedez a murit in chinuri groaznice

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

DJ-ul suedez Avicii a murit din cauza unei hemoragii puternice, dupa ce s-a taiat singur cu un ciob de sticla, arata un raport al autoritatilor citat de site-ul tabloid TMZ.
Raportul, care a fost obtinut de publicatia americana „pe surse”, vine dupa ce Avicii a fost gasit mort in apartamentul sau din Muscat, Oman.
La sfarsitul lunii aprilie, familia sa a facut publica o scrisoare deschisa in care arata ca muzicianul in varsta de 28 de ani „nu a mai putut continua si voia pace”.
DJ-ul suedez Avicii s-a sinucis! Mesajul transmis de familie este CUTREMURĂTOR!
Intr-un comunicat de presa lansat la sfarsitul lunii aprilie, familia DJ-ului Avicii a lasat de inteles ca artistul s-a sinucis in capitala Omanlui, Muscat. Rudele regretatului artist sustin ca acesta „nu a mai putut continua” si „a vrut sa-si gaseasca pacea”.
„Dragul nostru Tim a fost un cautator, un suflet artistic fragil care cauta raspunsuri la intrebarile existentiale ale vietii. A vrut sa gaseasca un echilibru in viata pentru a fi fericit si pentru a putea sa faca ceea ce iubeste cel mai mult – muzica… N-a mai putut continua, a …

spot_imgspot_img