S-au decis meciurile din semifinalele Champions League si Europa League

Real Madrid va intalni Bayern Munchen in penultimul act al Ligii Campionilor. Galacticii au motive sa se teama- au pierdut 11 din cele 20 de partide europene disputate. Au avut parte si de o eliminare dramatica, in sezonul 2011-2012, cand au pierdut la penalty-uri calificarea in ultimul act a Ligii Campionilor. Madrilenii au, asadar, motive sa ii numeasca pe nemti La Bestia Negra- Bestia Neagra.
Ceilalti madrileni din careul de asi al Ligii Campionilor, fotbalistii de la Athletico, vor da piept cu Chelsea. A picat cum nu se putea mai bine pentru englezi care au rasuflat usurati ca au scapat de nume precum Bayern Munchen, detinatoarea trofeului, sau Real Madrid. Nu va fi deloc usor nici cu Athletico, asa ca Mourinho trebuie sa isi faca repede calculele si cu mare atentie daca vrea un loc in actul final.
Semifinalele sunt programate pe 22/23 si 29/30 aprilie in sistem tur-retur. Meciul tur se va juca pe terenul echipei extrasa prima din urne. Finala este programata pe 24 mai pe Lisabona Estadio da Luz.
Va fi o batalie pe viata si pe moarte in semifinalele Europa League. Spaniolii au motive de bucurie- vor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *