Sacoul de 3.000 de euro al lui Botezatu, calcat in picioare

Sacoul de 3.000 de euro al lui Botezatu, calcat in picioare

Editia 2007 a festivalului de moda “Fashion TV Summer Festival”, ce s-a desfasurat in acest weekend la Hotelul Rex din Mamaia, a debutat cu un scandal de proportii. Catalin Botezatu a refuzat sa urce pe scena in prima seara, in postura de prezentator, alaturi de fotomodelul Timea Kali. In plus, atat vineri, cat si sambata, invitatii au fost nevoiti sa stea cate o ora in bezna, din cauza unor pene de curent.

Desi, la editiile anterioare, fostul fotomodel Timea Kali l-a avut coleg de prezentare pe Catalin Botezatu, iata ca anul acesta, designerul a refuzat sa mai urce pe scena in calitate de coprezentator. Gurile rele sustin ca Bote s-a suparat pe organizatori ca acestia ar fi favorizat cativa creatori de moda, aflati la debut, in detrimentul numelor consacrate din moda romaneasca. Astfel, Ersa Atelier, casa de moda ce apartine fostelor eleve ale Doinei Levintza, a deschis festivalul, urmand ca Bote sa-si prezinte creatiile in cea de-a doua seara.

Colectia acestuia, intitulata “Maserati by Botezatu”, a reprezentat punctul de maxima atractie a festivalului, fiind prima colectie vestimentara haute couture, realizata de un creator roman, a carui sursa de inspiratie a fost designul unui automobil. Astfel, pe podium au defilat 18 modele, imbracate cu rochii de seara, accesorizate cu pietre Swarovski, care au fost unanim apreciate de public.

Colectia a fost aplaudata la scena deschisa de cei peste 2.000 de invitati, inghesuiti pe terasa hotelului. Vineri si sambata, in timpul prezentarilor, s-a intrerupt curentul si au asistat la defilari, timp de o ora, pe intuneric. Botezatu s-a bucurat ca a avut parte de un public atat de numeros, insa a si avut de suferit din acest motiv.

La petrecerea organizata sambata seara, cei prezenti au baut, au dansat si, din cauza inghesuielii, i-au calcat in picioare sacoul si pantofii, care au costat cateva mii de euro. “Mi-am distrus tinuta de 7.000 de euro. Sacoul, care m-a costat 3.000 de euro, il voi duce la curatat, insa nu stiu daca il voi mai putea purta vreodata”, a spus Catalin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *