Sageata Navodari a ramas fara antrenor!

0
1

Managerul Aurelian Babutan si-a prezentat ieri demisia, nemultumit de schimbarile de obiectiv dictate de conducere.
Antrenorul echipei de fotbal Sageata Navodari si-a anuntat, ieri, demisia din functie, pe care a si explicat-o. “Nu am venit la Navodari sa ma bat la retrogradare, ci sa readuc echipa in Liga 1. Cum acest obiectiv nu mai este de actualitate, am decis ca este mai bine sa ne vedem fiecare de drum!a”, ne-a declarat, ieri, deja fostul manager al Sagetii Navodari, imediat dupa ce demisia sa a devenit una publica.
Din cate se pare, problemele financiare ale gruparii din nordul litoralului sunt mult mai grave decat la prima vedere, iar conducerea clubului ar fi decis, fara sa consulte si staff-ul, ca maximul posibil este o calificare in play-off, care sa garanteze, cel putin pentru un sezon, supravietuirea in esalonul secund. Cum echipa este pe podium, la distanta mica de locul care duce in Liga 1, decizia conducerii lasa loc de interpretari, desi managerul demisionar nu a dorit sa comenteze situatia de la echipa.

Mandru de ceea ce a realizat
“Eu am crezut, si cred, in proiectul Sageata Navodari si mi-as dori sa nu fie ceva meteoric. Sageata este cea mai curata echipa din fotbalul romanesc si o formatie care a reusit 38 de puncte in 34 de meciuri jucate numai in deplasare. De aceea sunt mandru si multumit de ce am realizat aici, chiar daca momentul despartirii este unul trist. Colaboratorii mei pot duce la indeplinire noul obiectiv, si am incredere in ei, dar eu imi doresc mai mult decat o batalie la granita dintre esalonul doi si esalonul trei. Sageata a fost, anul trecut, un exemplu de corectitudine, intr-un campionat murdar, si a platit cu retrogradarea, dar sper sa aiba forta sa revina la cel mai inalt nivel”, a continuat Aurelian Babutan.

Criza financiara
Venit vara trecuta la conducerea gruparii de pe litoral, managerul a reusit mai multe transferuri spectaculoase si a avut pe masa un proiect foarte bine structurat, proiect care insa nu a fost si indeplinit. In vara acestui an, Aurelian Babutan a fost unul dintre sustinatorii continuarii activitatii la Navodari, dar numai in conditiile in care s-a …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here