Salarii de 3.000 de euro. Se cauta urgent 50 de romani

Joburi pentru romani in UK

Se cauta 50 asistente medicale pentru Anglia, salariile ajung la 2.700 lire pe luna.

O companie de recrutare de personal in domeniul sanatatii din Marea Britanie, Reach Health Recruitment, cauta sa angajeze 50 de asistente din Romania care sa mearga sa lucreze in Anglia, Scotia sau Tara Galilor.
Salariile de inceput pornesc de la 1.800 lire (9.800 lei) si 2.700 lire (13.000 lei) pe luna, scrie Capital. Pe langa acesti bani, platiti in baza unui contract de munca, firma le asigura noilor angajate un bonus de acomodare in prima luna.
Programul de lucru este de 40 de ore pe saptamana si se lucreaza atat ziua, cat si pe timpul noptii. Domeniile pentru care se fac angajari sunt: ingrijirea batranilor, ingrijiri paliative, sanatate mintala, deficiente de invatare si probleme psihice.
Totodata, angajatorul le va asigura asistentelor medicale din Romania training la angajare si formare continua, pentru a-i asigura dezvoltarea profesionala si oportunitati mai bune in cariera.
Conditia este ca persoanele care doresc sa aplice a acest job sa aiba studii de asistent medical si sa cunoasca limba engleza. Experienta anterioara nu este necesara, si o proaspata absolventa cunoscatoare a limbii engleze avand sanse sa fie selectata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *