Salariile nesimtite revin: Sefa Nuclearelectrica, Daniela Lulache, ar putea castiga 142.000 de euro

Salariile sefilor de la Nuclearelectrica desi au fost plafonate, sunt de mii de euro, informeaza Realitatea TV. Mai mult, directorul general al Nuclearelectrica, Daniela Lulache, ar putea castiga 142.000 de euro pe an.
Lulache in urma cu doua luni: Salariul meu depinde de profitul societatii
Noul manager al Nuclearelectrica, Daniela Lulache, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca nu isi va incasa salariul in primul an de mandat daca nu va creste profitul societatii.
“Salariul meu nu a fost inca stabilit. Insa insist asupra unui element; ca la orice manager selectat cu respectarea prevederilor OUG 109/2011, salariul se incadreaza in perimetrul reglementarii Guvernului privind corelarea cu salariul pe ramura.Aceasta dezbatere despre salarizarea managerului la stat implica cred, doua paliere de responsabilitate, fata de actionari dar si fata de public. In acest sens, angajamentul meu este ca la finalul primului an de mandat voi creste profitul Nuclearelectrica sau, daca nu, imi asum ca salariul si toate beneficiile sa ramana companiei”, a explicat managerul Nuclearelectrica.Numele Danielei Lulache a fost vehiculat de presedintele Traian Basescu recent, seful statului sustinand ca toti directorii de la marile companii de stat au fost clienti politici.”In primul rand, rezolvarea problemei de fond este ca in legea de functionare a societatilor comerciale, regii autonome si institutii autofinantate sa introducem un articol in care le stabilim salarizarea la nivel de bugetari – o data. Chestiunea cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *