spot_img

Salariul minim se modifica in functie de studii si vechime. Schimbari de ultima ora anuntate de Eugen Teodorovici

Date:

Intrebat vineri daca salariul minim va creste de la 1 decembrie, Eugen Teodorovici a evitat sa mentioneze o data. “Aici se va lua o decizie la nivel de Guvern vizavi de data”, a spus Teodorovici. Acesta a confirmat insa ca valoarea salariului minim va creste la 2.080 de lei brut si se va face diferentiat in functie de vechimea in munca si de studii, in acest caz salariul minim va fi de 2.350.
Teodorovici a evitat sa spuna daca o decizie in acest sens va fi luata vineri in coalitia de guvernare. “Daca se va lua o decizie va veni si un act normativ in baza caruia acest salariu minim de va majora”, a precizat Teodorovici.
In ceea ce priveste cea de-a doua rectificare bugetara din acest an, ministrul Finantelor a spus ca nu a discutat cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, despre acest subiect si ca saptamana viitoare se definitiveaza discutiile cu toate ministerele vizate de rectificare.
“Ideea este sa ne mentinem sub 3 la suta ca si deficit, 2,97, asa cum am promis”, a spus Teodorovici. Acesta a precizat ca deficitul bugetar estimat pentru anul 2019 este de 2,53 la …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related