HOROSCOP URANIA 3-9 NOIEMBRIE 2018. Conflicte mai vechi ameninta relatiile. Casa banilor este goala

HOROSCOP URANIA 3-9 NOIEMBRIE 2018.?
Berbec
Intre 3 si 4 noiembrie dimineata, activitati curente, munca din obligatie, rutina. Discrete tulburari digestive cauzate de oboseala, stres, regim alimentar dezordonat sau neindicat. Intre 4 noiembrie, dupa ora 11, si 6 noiembrie dupa-amiaza, relatii cu partenerii blande, politicoase sau relativ armonice, fara a permite insa, atunci cand va fi vorba de relatii conflictuale, o impacare.
Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni in zodia Berbecului, semn in care va ramane pana pe 6 martie 2019, ceea ce le va permite persoanelor nascute in acest semn sa refaca traseele existentiale gresite (corectare), sau sa readuca in actualitate solutii si aspecte de viata nepuse in practica. Reevaluari necesare inaintea incheierii unei etape importante din biografia lor. Intre 6 noiembrie, dupa ora 15:03a??, si 8 noiembrie seara, preocupari materiale, provocate de dorinta sau nevoia imperioasa de a primi o sustinere financiara.
Reactii intense pe fondul fazei de Luna Noua in Scorpion care va avea loc in ziua de 7 noiembrie si care ar putea scoate la iveala una sau mai multe nereguli care pun in pericol un demers ce ar trebui sa le fie favorabil. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra in zodia Sagetatorului, si le va da forta, vigoare si ambitie in a progresa profesional; etapa de un an (pana in decembrie 2019) de mare entuziasm, de sperante, planuri si realizari. Strainatatea poate fi, pentru unii, un cadru propice sau mai bun decat cel de acasa pentru emancipare si succes.
Intre 8 noiembrie, dupa ora 21, si 9 noiembrie, Berbecii vor fi foarte motivati sa faca schimbari in statutul lor pentru a ajunge la rezultatul dorit in cariera acceptand, pentru asta, sa se supuna unui regim special de viata, cu mai putina distractie si mai mult efort de invatare, aprofundare, sustinere a unui examen. Posibile conflicte si furtuni conjugale in oricare zi din rastimpul analizat.
HOROSCOP URANIA Taur
Intre 3 si 4 noiembrie dimineata, masura si decenta in dorinte si placeri. Relatii afective in care se strecoara sau predomina unul ori mai multe interese materiale. Parintii nascuti in zodia Taurului vor da dovada de rabdare si metoda in relatiile cu copiii. Intre 4 noiembrie, dupa ora 11, si 6 noiembrie dupa-amiaza, ameliorarea unor stari inconvenabile la locul de munca; posibile satisfactii sau rezolvari obtinute prin tact si diplomatie. Stare organica fluctuanta, cu momente bune, calme care alterneaza cu momentele de agitatie si nervozitate din cauza presiunilor psihice care se exercita asupra lor dar si din cauza revenirii planetei Uranus in zodia Berbecului, semn in care va ramane pana pe 6 martie 2019, ceea ce va constitui un permanent factor de stres.
Intre 6 noiembrie, dupa ora 15:03a??, si 8 noiembrie seara, relatiile parteneriale vor fi ingreunate de amintiri, repulsii sau pericolele ce persista in jurul unor afaceri, proiecte, procese, anchete. Relatiile intre soti se pot tulbura in preajma zilei de 7 noiembrie, cand va avea loc Luna Noua in Scorpion, ceea ce va spori iritarea si revolta, gelozia sau antipatia. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra in zodia Sagetatorului, semn in care va ramane pana in decembrie 2019.
Contextul va fi favorabil intrarii in posesia a unor bunuri materiale (mai ales sub forma darurilor, donatiilor sau mostenirilor) ori a unor sume de bani. Intre 8 noiembrie, dupa ora 21, si 9 noiembrie, sperante si planuri de viitor legate de plasamentul veniturilor suplimentare. Posibile evenimente neobisnuite, survenite brusc care pot influenta statutul lor profesional, imaginea publica sau capacitatea de exercitare a atributiilor pe fondul unor demascari, descoperiri sau constatari care impiedica o forma de colaborare sau de parteneriat sa continue, de unde si nevoia nativilor de a se reorienta si a reactiona …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *