SCANDAL Anastase si Blaga ii transmit sefului Parlamentului ungar sa NU viziteze Romania in campanie

Vasile Blaga si Roberta Anastase ii recomanda sefului Parlamentului ungar sa nu viziteze Romania in campania electorala

Anastase si Blaga ii spun sefului parlamentului ungar ca este binevenit in Romania oricand dupa desfasurarea alegerilor locale.
“Tarile noastre traverseaza impreuna un moment important in redefinirea constructiei europene. Climatul economic global si efectele prelungite ale crizei financiare ne obliga sa regandim arhitectura institutionala care sta la baza Uniunii Europene. Dificultatile cu care se confrunta cetatenii statelor noastre impun nevoia unor politici publice echitabile si curajoase, ferite de derapaje de orice natura. Perioade precum cea pe care o traversam acum cer mai mult ca oricand disponibilitate pentru un dialog responsabil, moderat si constructiv care sa vizeze intarirea legaturilor dintre statele noastre si apararea intereselor comune ale cetatenilor nostri pe plan european si global(…)”, se arata in debutul scrisorii.
Sefii celor doua Camere ale Parlamentului asubliniaza ca Romania se afla intr-o perioada electorala aferenta alegerilor locale. “Am luat nota de intentia dumneavoastra de a vizita in perioada urmatoare unele localitati din Romania. Intelegem si apreciem dorinta de a ramane in contact cu membrii comunitatii maghiare din tara noastra. Sunteti la fel de binevenit acum ca si in ocaziile trecute in care am avut placerea de a va intalni. Acestea fiind spuse, apreciem in mod deosebit daca implicarea domniei voastre ramane in cadrul bine definit al relatiilor noastre bilaterale. Orice raportare directa la procesul democratic intern este, in opinia noastra, in contrast cu spiritul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *