Scandal dupa moartea lui Daniel Prodan. In momentul apelului la 112 nu era nicio ambulanta libera

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„S-a inregistrat o fisa la serviciul de ambulanta pentru un barbat in jur de 50 de ani inconstient. In momentul in care s-a finalizat de inregsitrat fisa solicitatoarei i s-a facut legatura la medicul coodonator pentru a primi in continuare indicatii ce sa faca pana la sosirea ambulantei. A fost trimis cel mai apropiat echipaj si singurul la acel moment, un echipaj de tip B 2 care a ajuns in 14 minute la adresa.
Citeste si Daniel Prodan era in conflict deschis cu FRF si Anghel Iordanescu: „Imbatranesti urat, nea Puiule!”
Aici a gasit un barbat in stop caridorespirator, au inceput manevre de resuscitare si in 8 minute de la momentul ajungerii primului echipaj a ajuns si al doilea echipaj trimis, in momentul in care s-a eliberat la Floreasca un echipaj de tip C 2, cu medic. Ambele echipaje au facut eforturi sustinute timp de 3 ore pentru a incerca pornirea cordului.
Citeste si Dr. Pompiliu Popescu: Daniel Prodan nu a avut niciodata probleme cardiace
Prima ambulanta care a ajuns a avut doar asistenta, pentru ca era singura disponibil. Nici aceea nu era disponibila, nu era niciun echipaj liber, asistenta respectiva primise de 4 minute o alta solicitare si i s-a retras cazul si a fost orientata catrea cest caz. Iar alt echipaj liber nu era nicaieri, nici la noi, nici la SMURD. Legislatia prevede sa se trimita cel mai …

spot_imgspot_img