SCANDALUL care a uluit Marea Britanie. Mailul a devenit VIRAL

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Servicii de cosmar la o agentie de turism din Marea Britanie

Gemma Fish a cheltuit mai mult de 3.000 de lire sterline pentru o vacanta in Mexic, dar cand ea si logodnicul sau au ajuns acolo au fost ingroziti de camera de hotel in care au fost cazati, care semana cu o celula a unei inchisori, relateaza?dailymail.co.uk.
„Cand am ajuns la hotel, camera nu semana de niciun fel cu cea care aparea pe reclama de pe site-ul Thomson. Nu era in niciun caz cea la care ma asteptam la pretul pe care il platisem”, a declarat Gemma Fish.
Femeia a decis sa plateasca in plus pentru o camera premium, dar nici aceasta nu era confortabila.?”Ca sa fiu sincera, semana mai mult cu o celula a unei inchisori decat cu o camera de 3.000 de lire sterline. A fost cumplit. Nu-mi venea sa cred ca ne puteau face asta”, a precizat Gemma Fish.
Britanica a contactat imediat operatorul de turism Thomson, prin intermediul caruia si-a rezervat sejurul, iar ea si logodnicul sau au fost mutati intr-o camera mai buna, desi alte probleme precum zgomotul, mancarea de proasta calitate sau plaja nu au fost rezolvate.
La o luna dupa ce Gemma Fish s-a intors din vacanta, a primit pe mail o serie de mesaje de la o persoana care se recomanda membra a echipei de custom service a operatorului de turism Thomson.?”Gemma, tu chiar crezi ca ne pasa? Pentru ca nu ne pasa, asa ca sa-ti taca gura cu plangerile tale si fa o rezervare la Thomas Cook alta data pentru ca nu vrem sa ne fii clienta. Hotelul …

spot_imgspot_img