Scapa de aceste lucruri din casa si vei avea noroc in 2018

Iata lucrurile la care trebuie sa renunti, daca vrei sa ai noroc in 2018.
Serviciul de masa pe care nu l-ai folosit niciodata
Noua regula: fie incepi sa folosesti des acest serviciu de masa, fie scapa de el. Nu poate fi o luna mai buna decat Decembrie pentru a decide ce sa faci cu toate acele farfurii, castroane etc pe care le-ai primit in dar de ziua ta sau la nunta. Asadar, sorteaza-le in doua categorii: in prima pune-le pe cele care vrei sa le folosesti si in cealalta pe cele de care vrei sa scapi (le poti oferi cadou sau sa incerci sa le vinzi).
Lucrurile pe care voiai sa le donezi
Indiferent ca este vorba despre haine, carti, jucarii sau biciclete, este intotdeauna o idee buna sa donezi lucrurile (in stare perfecta de fuctionare) prea putin folosite.
Alimentele pe care le-ai cumparat vara trecuta
De obicei, oamenii cumpara o multime de alimente in timpul verii pentru a merge la gratare, la iarba verde etc. Insa unele dintre aceste produse incep sa expire si ocupa degeaba locul in dulap sau frigider. Spre exemplu, un borcan cu sos barbeque deschis trebuie consumat in cel mult o luna, daca este tinut in dulap sau 4 luni in frigider. Cutia cu ciuperci deschisa, la fel, este bine sa sa folosesti alimentele in cel mult o luna, dupa aceea produsele incep sa se usuce sau devin lipicioase. Semintele, in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *