Scheletul unui turist disparut in urma cu cinci ani a fost gasit in Muntii Piatra Craiului

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cativa turisti aflati, astazi, pe un traseu din Muntii Piatra Craiului au gasit cateva oase umane, iar, potrivit primelor cercetari ale politistilor, scheletul apartine unui turist dat disparut in urma cu cinci ani.

Ramasitele umane au fost descoperite in punctul Valea lui Ivan, zona inaccesibila care presupune sa mergi pe jos mai bine de doua ore. Echipa operativa de la IPJ Arges a mers in comuna Dambovicioara si a cerut ajutorul salvamontistilor pentru a ajunge in locul unde au fost descoperite ramasitele.

In urma primelor investigatii la fata locului si dupa examinarea resturilor de schelet uman, anchetatorii spun ca este vorba despre un barbat din Bucuresti care a fost dat disparut in iunie 2003. Principalele indicii sunt o verigheta inscriptionata si alte cateva bunuri gasite in zona. Ramasitele au fost duse la Serviciul de Medicina Legale si urmeaza ca, in urma unei expertize medico-legale, sa se afle cu exactitate identitatea victimei si imprejurarile in care barbatul si-a pierdut viata.

spot_imgspot_img