Schimbare majora in USR. Sotul lui Clotilde Armand a fost exclus din partid

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

UPDATE: Vicepresedintele USR, Clotilde Armand, a declarat, sambata, la Cluj, ca excluderea sotului ei Sergiu Moroianu din USR este „o decizie gresita”, spunand ca totul a inceput de la „o decizie gresita a lui, care a creat o decizie gresita a Biroului National”. Armand a explicat ca sotul ei nu a avut ocazia sa isi sustina punctul de vedere pentru ca a fost nevoit sa participe la activitati cu copiii cat timp ea s-a aflat la Cluj.
?
Biroul National al USR a constatat ca Sergiu Moroianu a incalcat articolul 13 litera c din Statut care prevede ca un membru areindatorirea sa nu prejudicieze, prin luari de pozitii publice, imaginea Salvati Romania si a decis vineri excluderea lui din partid.
USR a constatat ca interventia publica a lui Sergiu Moroianu a fost preluata in mass-media in zeci de articole, stiri si emisiuni TV,intr-un context negativ pentru partid, fapt care a prejudiciat grav imaginea Uniunii si eforturile depuse de membrii si simpatizantii USR?in campania electorala.
Sergiu Moroianu a refuzat sa se prezinte la sedinta Biroului National, la care a fost invitat cu 48 de ore inainte, asa cumprevede statutul, pentru a-si proba acuzatiile. De asemenea, BN i-a oferit lui Sergiu Moroianu posibilitatea sa prezinte dovezile in scrisdaca nu poate participa fizic la sedinta Biroului National, posibilitate pe care acesta nu a folosit-o
Presedintele USR, Nicusor Dan, a anuntat sambata ca sotul Clotildei Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus …

spot_imgspot_img