Sebastian Vladescu: Vom avea recesiune si in 2011

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Vesti proaste de la omul care a gestionat finantele tarii, in cea mai grea perioada din ultimii 20 de ani. Situatia economica nu ne permite o scadere a taxelor mai devreme de 2012.

„Se poate discuta foarte mult, dar relansarea presupune cateva lucruri care tin putin de ceea ce face Romania, pentru ca cresterea economica a Romaniei a depins foarte mult de fluxurile externe. Fara ele Romania nu poate sa creasca, iar in momentul de fata ceea ce trebuie sa faca Romania este sa creeze conditiile necesare pentru ca aceste fluxuri sa se redeschida catre Romania pentru ca investitiile directe sa revina in Romania pentru ca acest proces este un proces de recastigare a increderii, care nu este usor”, a spus Vladescu la emisiunea „Dupa 20 de ani”.

„In mod evident, intre opiniile mele si opiniile premierului, incepand cu necesitatea ajustarii cheltuielilor, sfarsind cu extinderea bazei de impozitare (…) in toate aceste zone, intre opinia mea si opinia primului-ministru au existat divergente. De-a lungul timpului, unele dintre solutii au fost cele pe care le-am promovat si sustinut eu, unele au fost cele sustinute de primul-ministru, va dau exemplul introducerii TVA, in care opinia mea a fost contrara deciziei guvernului din acel moment”, a explicat Sebastian Vladescu.

spot_imgspot_img