Secretarul general adjunct al PNL Giurgiu a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere de dizolvare a PSD

Secretarul general adjunct al PNL Giurgiu, Ionel Dinu, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca a depus, in nume personal, la Tribunalul Bucuresti o cerere prin care solicita dizolvarea PSD pe cale judecatoreasca pe motiv ca partidul nu si-ar fi respectat programul de guvernare.

Ionel Dinu a argumentat ca un alt motiv pentru care s-a gandit la depunerea acestei cereri este motiunea adoptata de CExN al PSD la Baile Herculane, in urma cu o saptamana, privind existenta “statului paralel”.
“Vreau sa va anunt in mod oficial ca astazi am am depus cererea pentru dizolvarea PSD la Tribunalul Bucuresti, cerere care are numarul de inregistrare 44207/ 3/ 2017 din 24 noiembrie 2017 si a fost si repartizata la sectia 5 civila. Motivul care m-a determinat sa depun aceasta cerere de dizolvare a PSD, sincer va spun, a fost intalnirea de la Baile Herculane acolo unde au stabilit printr-o rezolutie, care a fost votata in unanimitate pentru existenta statului paralel. M-am referit la rezolutie pentru ca tine cont, pe undeva, de statutul PSD. Nu cred ca statutul permite ca un for cat ar fi el de tutelar in cadrul partidului sa adopte o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *