SECRETUL dezvaluit dupa 12 ani de relatie

Enrique Iglesias, in varsta de 38 de ani, are o relatie de 12 ani cu fosta jucatoarea de tenis Anna Kournikova, in varsta de 32 de ani, dar, in tot acest timp, Julio Iglesias, tatal cantaretului, nu a avut ocazia sa o intalneasca, informeaza contactmusic.com.
“Ultimii 14 – 15 ani din viata mea au zburat. Acesta este singurul mod prin care pot explica cu adevarat. Nu exista motiv pentru care nu s-a intamplat – nu e vina lui si nu e vina mea”, a declarat cantaretul Julio Iglesias, in varsta de 70 de ani, pentru publicatia Billboard.
Enrique a inceput sa se intalneasca cu Anna dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la videoclipul piesei “Escape”, in 2001. Recent, cantaretul a declarat ca nu au planuri sa se casatoreasca.
“Nu sunt impotriva casatoriei, chiar deloc, dar, cand ai fost cu cineva pentru o perioada atat de lunga, nu cred ca ne va apropia mai tare (casatoria, n.r.). Nu cred ca ne va face mai fericiti”, a declarat Enrique Iglesias.
Julio Iglesias a vandut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate in intreaga lume, incluzand versiunile originale in mai multe limbi, compilatii si materiale discografice live, devenind astfel este cel mai bine vandut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, in 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodata de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *