Sefa PNL, Raluca Turcan: Asteptam cu maxim interes lista Guvernului. PSD trebuie sa propuna o echipa care sa guverneze in interes public si nu in interesul personal al lui Liviu Dragnea

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Presedinta?interimara a?Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a declarat?ca principala responsabilitate a Partidului Social Democrat, in contextul desemnarii lui Sorin Grindeanu pentru functia de premier, este sa vina cu o echipa de ministri care sa guverneze in interes public, nu in interesul personal al lui Liviu Dragnea.

„Prin lista Guvernului vom vedea autonomia si buna credinta a prim-ministrului desemnat. Asteptam cu maxim interes lista Guvernului. Speram sa avem ca ministri oameni cu o activitate cunoscuta si feriti de suspiciuni. Principala responsabilitate a PSD este sa vina o echipa care sa guverneze in interes public si nu in interesul personal al lui Liviu Dragnea. Vrem ca noul Guvern sa respecte angajamentele externe ale Romaniei si sa consolideze cooperarea cu partenerii si aliatii”, a declarat, vineri, Turcan.?

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat, vineri, decretul privind desemnarea lui Sorin …

spot_imgspot_img