Sefii PSD au avut petrecere in ziua cand se comemorau doi ani de la tragedia din Colectiv. Dragnea: Pentru socializare. Iordache: Asta este viata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara ca intalnirea social democratilor la un club in Floreasca nu are loc in cinstea zilei lui de nastere, ci este una de socializare, informeaza Mediafax.
Dragnea a raspuns astfel la o intrebare legata de oportunitatea unei petreceri in ziua in care se implinesc doi ani de la tragedia din Colectiv.
“Nu a fost data (n.r. petrecerea) in cinstea zilei mele de nastere, ziua mea a fost sambata. In fiecare zi de luni colegii deputati sau senatori se reunesc pentru socializare. Am inteles ca este ziua lui Gabi Petrea. Remarc ca si acum sunt unii se folosesc de moartea acelor copii”,?a spus Liviu Dragnea.
Intrebat daca este oportuna aceasta intalnire in ziua in care se comemoreaza moartea victimelor din Colectiv, Dragnea a raspuns scurt:?”Nu vreau sa comentez”.
Liderul PSD a precizat ca in sedinta coalitiei de luni seara a pus problema prelungirii termenului de acordare a ajutoarelor acordate victimelor din Colectiv.?”Am discutat in coalitie, l-am rugat pe premier si el a fost de acord ca in perioada urmatoare sa adopte Ordonanta de Urgenta sa se prelungeasca termenele prin care bugetul de stat sa suporte cheltuielile pentru victimele de la Colectiv. Mai e nevoie de tratamente in continuare si in 2018 sa poata beneficia”,?a mentionat Liviu Dragnea.
Iordache, despre aniversarea lui Dragnea la doi ani dupa Colectiv: Asta este viata
“Asta este viata”, a spus Florin Iordache, sosind la reuniunea deputatilor PSD tinuta pentru a sarbatori cei 55 de ani impliniti sambata de Liviu Dragnea, raspunzand intrebarii unui jurnalist privind oportunitatea evenimentului in seara cand se comemoreaza doi ani de la Colectiv.
La intrebarea daca i se pare potrivita organizarea acestui eveniment in seara in care este comemorata tragedia de la Colectiv; Florin Iordache a raspuns:?”Sunt doua lucruri diferite”.
La observatia ca sunt oameni care plang in aceasta seara, iar altii petrec, Iordache a comentat:?”Pai asta este viata.”
Florin Iordache a fost ministru al Justitiei in guvernul Grindeanu el promovand in Guvern OUG 13. In urma protestelor, Iordache a trebuie sa demisioneze.
Dupa aparitia stirilor privind intalnirea deputatilor PSD, e grupul de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *