Seful demis al ANAF, declaratii explozive: “Plec in Congo”

Gelu Diaconu

Gelu Diaconu, fostul sef al ANAF, demis saptamana trecuta de premierul Dacian Ciolos, dupa ce a devenit urmarit penal intr-un dosar DNA cu Nicolae Paun si Madalin Voicu, Spune ca n-are nici o teama de acuzele DNA si, ca s-o dovedeasca, isi va angaja un avocat debutant, spre disperarea familiei.

Gelu Diaconu, estimeaza ca activitatea ANAF va fi afectata de plecarea lui, iar o eventuala aprobare a legii salarizarii unice, in conditiile unor incasari mai nefericite, va duce Romania in deficit excesiv si va readuce echipa FMI pe culoarele de la Ministerul Finantelor.
“Fiscul astazi are procesul decizional semiparalizat. Nimeni nu-si va mai asuma decizii de amploarea celor pe care mi le-am asumat eu. Desfiintarea Garzii financiare, a directiilor judetene, construirea de la zero in doar un an a unei directii de temut, cum e Antifrauda. Pentru aceste lucruri iti trebuie taria deciziei. Dar cand vad agentii ca seful lor poate fi aruncat ca o masea stricata, pentru o pretinsa ilegalitate cu doua …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *