Seful Directiei Antifrauda ANAF, urmarit penal pentru trafic de influenta

UPDATE: Procurorii DNA au inceput urmarirea penala pe numele sefului Directiei Antifrauda ANAF, Romeo?Nicolae, pentru trafic de influenta, conform DNA?
El ar?fi pretins si primit 5.000 de euro de la reprezentantul unei firme penru solutionarea favorabila a unei contestatii impotriva unei decizii de impunere.
Decizia de impunere privind obligatii fiscale suplimentare de plata? la bugetul statului in valoare totala de 13.034.043 lei fusese emisa ca urmare a unei inspectii fiscale, de catre reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice Prahova, arata anchetatorii.
Ulterior decizia de impunere a fost desfiintata partial de ANAF, in sensul diminuarii obligatilor de plata de la bugetul statului, de la suma de 13.034.043 lei la suma de 1.097.923 lei.
——————
Romeo Nicolae, seful Directiei Antifrauda ANAF, a fost citat la DNA Ploiesti, in calitate de suspect, intr-un dosar de coruptie.Nicolae este acuzat de trafic de influenta,?potrivit Mediafax.?
Nicolae, care detine si functia de vicepresedinte al ANAF cu rang de secretar de stat?a sosit la sediul DNA Ploiesti, in jurul orei 14.40,?alaturi de avocatul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *