spot_img

Seminar Benjamin Moore & Co dedicat psihologiei culorii si standardelor ecologice

Date:

Dupa o prezenta ambitioasa pe piata din Romania, Benjamin Moore & Co vine in intampinarea arhitectilor, dezvoltatorilor imobiliari si designerilor de interior cu seminarul Your World in Sustainable Color, seminar care va trata atat aspecte tehnologice legate de certificarile ecologice pentru cladiri, de gamele ecologice Benjamin Moore & Co si preocuparea crescuta pentru pastrarea parametrilor de productie care sa nu afecteze sanatatea utilizatorilor, cat si dimensiunea psihologica a culorii. Invitatul special al seminarului este Sharon Grech, Color & Design Expert si Spokesperson al companiei Benjamin Moore & Co.
Sharon Grech este absolventa a Universitatii din Toronto, sectia Arta si Istoria Artei. Experienta lui Sharon in ce priveste produsele de vopsit si utilizarea culorilor pentru casa, acumulata in mai bine de 20 de ani de colaborare cu Benjamin Moore & Co este deseori citata in presa din SUA si Canada. Dincolo de aparitiile mediatice insa, Sharon isi extinde atat pasiunea cat si autoritatea in domeniu dezvoltand numeroase colectii de culori pentru Benjamin Moore, dintre care amintim aici unele dintre cele mai cunoscute piese – Designer Classics Colour Collection, Toronto Heritage Palette si cataloagele cu tendintele anuale de culoare.
a”Organizam seminarul din Bucuresti, pentru toti profesionistii domeniului care vor duce povestea Benjamin Moore mai departe, pentru toti cei care trebuie sa raspunda prompt la intrebarea “De ce sa aleg Benjamin Moore?”. Inaintea clientilor nostri, noi, adica designerii, arhitectii, dezvoltatorii sau distribuitorii, suntem cei care trebuie sa intelegem standardul de calitate rezultat dupa mai bine …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related